Arhitectura Vernaculara si ramasitele pamantesti ale unui biet Nepamantean

Arhitectura vernaculara și extratereștrii
Acestea sunt resturile pământești ale bietului extraterestru…

Mi-am promis sa scriu numai despre arhitectura, constructii si piata imobiliara si la prima vedere acest subiect nu are legatura cu temele mele. Stirea mi s-a parut insa prea importanta si dupa cum veti vedea, nu a cazut prea departe de preocuparile unui arhitect.

Antena 3: Descoperire şocantă! Au găsit cadavrul unui extraterestru în grădină. Vezi cum arată Daca aveti curiozitatea sa vedeti si imaginile, bietul nepamantean pare sa zaca in niste paie al caror loc este in mod uzual in sopron.

Sopron – s.n.  imobil agricol de depozitare, constructie utilitara specifica gospodariilor rurale, de depozitare  a produselor agricole.

Probabil cei mai multi nu stiu, dar soproanele sunt opera mesterilor locali, persoane fara studii de arhitectura, insa suunt printre cele mai rezistente si mai longevive structuri arhitecturale, fiind rezultatul unei evolutii lente in timp, cu inovatii minore de la o generatie la alta.

Ce-are a face arhitectura vernaculara cu asta?

Eventualii cititori masteranzi sau doctoranzi in arhitectura pot recunoaste mai sus o definitie pentru ARHITECTURA VERNACULARA. Asadar goana tampita dupa audienta a postului meu favorit de stiri (ce-a mai ramas din stiri dupa ce s-au luat la intrecere cu Realitatea in a realiza emisiuni live cu divortul cuplului Columbeanu) nu face decat sa ajute un numar cat mai mare de persoane instruite sa se familiarizeze cu fineturile arhitecturii fara arhitecti.

La urmatorul extraterestru sau OZN o  sa discutam despre Arhitectura Verde!

De Octavian Ungureanu

Mă numesc Octavian Ungureanu și sunt arhitect.
Nu proiectez doar blocuri, clădiri de birouri, hoteluri și pensiuni sau clădiri industriale.
Fac și proiecte de case, iar asta îmi place la nebunie.