112. Intr-o zi s-ar putea sa ai nevoie chiar tu si sa sune ocupat

Se pare ca o multime de oameni suna cand vor si cand nu vor la 112.

Am vazut apelul lui Manafu si m-am gandit sa dau o mana de ajutor. Mi s-a intamplat deja de doua ori sa alerg dupa sau cu ambulanta prin oras. Odata il transportau pe tatal meu, a doua oara pe mama mea. Prima oara erau dua masini de la Serviciul de Salvare (cu transbordare), a doua oara, un echipaj SMURD.

Toate cele trei echipaje au refuzat sa primeasca bani. Eu m-am gandit ca oricum sunt prost platiti. Tanarul pompier/paramedic de la SMURD mi-a spus ca doar isi face datoria.

Multumesc si agentului de circulatie din Pitesti care chiar m-a crezut intr-un final ca intr-adevar alergam ca nebunul dupa ambulanta. Si ii multumesc si ca are grija ca ambulantele sa aiba cale libera catre spitale, locuintele pacientilor sau locurile accidentelor.

Cateodata trebuie sa suni. Sper sa nu fii in situatia asta. Pana atunci, pastreaza linia telefonica libera pentru cei care au nevoie de ea.

112
Număr (doar) pentru urgențe

De Arhitect Octavian Ungureanu

Mă numesc Octavian Ungureanu și sunt arhitect.
Nu proiectez doar blocuri, clădiri de birouri, hoteluri și pensiuni sau clădiri industriale. Fac și proiecte de case, iar asta îmi place la nebunie.