Întreabă un Arhitect!

Întreabă un arhitect despre viitorul tău proiect de casă

Întreabă un arhitect este programul meu de consultații.

Dacă ai o întrebare, sună-mă și îți răspund! De asemenea, dacă îmi scrii, îți voi răspunde cât de bine pot.

Dacă însă ai mai multe întrebări legate de proiectul tău, poate ar trebui să vii la biroul meu și să discutăm pe îndelete. Dacă este nevoie, eu pot veni la terenul tău. Cum aceste două variante înseamnă ceva mai mult timp, ele vor fi tarifate.

În cazul în care datele pe care mi le poți da prin telefon sau e-mail, sunt necesare, îți voi spune da răspunsurile dorite, direct, ori prin telefon, ori prin mail. Scopul consultației nu este acela de a avea o sursă suplimentară de venit, ci de a te ajuta să treci cu bine prin problemele pe care le întâlnești.

Întreabă un arhitect! prin e-mail și îți răspund pe blog!

Este acest teren de casă potrivit pentru a-l cumpăra? Cum se aplică regulamentele de urbanism pe terenul meu? Am cumpărat un teren și vreau să știu dacă pot construi pe el. Ce fel de structură de rezistență este potrivită pentru casa mea? Cum se consolidează casa mea? Cum se extinde casa mea? Cât ar costa să construiesc? Cum știu că lucrările sunt de calitate? Cum obțin o autorizație de….?

Ai înțeles ideea!

Scrie-mi și dă-mi detalii despre cazul tău. Nu există întrebări greșite. Dacă este cazul, îți coi cere informații suplimentare.

Răspunsul pe care ți-l voi da ție poate fi de ajutor și altora. Acesta este motivul pentru care am decis ca răspunsurile să fie publice. Voi avea grijă, bineînțeles, ca datele tale personale să fie protejate.

Scrie-mi la adresa contact@octavian-ungureanu.ro

Solicită o consultație cu mine!

În cazul în care ai mai multe întrebări legate de teren, proiecte de case, construcții, avizarea, autorizarea și controlul calității în construcții, despre contractarea unui constructor șamd, probabil că ar trebui să ne vedem, să bem o cafea împreună și să-ți răspund la întrebări.

Pentru aceasta, am un program de consultații, plătite, cărora le vei găsi tarifele, mai jos:

Preț consultație la biroul nostru!

150 lei

/ședință

Vii tu la biroul nostru. Bem o cafea, tu întrebi și eu îți răspund, spunându-ți inclusiv la ce întrebări ți-ar mai trebui răspunsuri

Preț consultație la terenul tău!

250 lei

/consultație

Vin eu la terenul tău. Vedem împreună cum este terenul, ce vecini ai, ce situații speciale există și le discutăm împreună.

Preț consultație consolidare!

400 lei

/vizită

Vin însoțit de un expert tehnic. Vedem casa, stabilim ce fel de avarii sunt, îți arătăm ce opțiuni ai.

Articole

Deja am răspuns la o serie de întrebări în alte articole.

Dacă nu ai făcut-o încă, te invit să citești și articolele pe care le-am scris. S-ar putea ca unele dintre întrebările tale să-și aibă deja răspunsul într-unul dintre ele.

Oricum ar fi, tot te invit să le citești!

Ce să verifici când cumperi un teren de casă

Legislația din România protejează cumpărătorul la cumpărarea a unui teren sau a altei proprietăți imobiliare. Totuși, înainte de a începe demersurile pentru a cumpăra un teren, trebuie să știi ce acte trebuie să verifici. Trebuie verificate mai multe tipuri de …
Citește acest articol
Dimensiuni minime / terenuri de case

Dimensiunile minime pentru terenuri de case

Dimensiunile minime pentru terenuri de case sunt stabilite prin regulamente de urbanism. Orice proiecte de case trebuie să respecte aceste restricții. O casă nu se așează oricum pe un teren. Modul în care se definește zona construibilă este ilustrat de noi …
Citește acest articol
Contractele de construcții case

Clauze utile în contractele de construcții case

Ce clauze trebuie să introduceți în contractele de construcții pentru casă? Încheierea contractului de execuție pentru casă Ai deja un proiect de casă. Ai obținut autorizația de construire. Ai negociat prețurile cerute de constructor pentru realizarea casei tale. Ați stabilit prețurile pentru construcția …
Citește acest articol

Vezi și mai multe articole, aici.