500 de like-uri! Vă mulțumesc!

Arhitect Octavian Ungureanu / Blog de arhitect / 500 de like-uri! Vă mulțumesc!
5000-de-like-uri-5000-de-mulțumiri

Vă mulțumesc, vă mulțumesc, vă mulțumesc! De vreo 500 de ori!

Trebuie să recunosc faptul că m-am topit de plăcere! Și cei care mă cunosc IRL (adică în viața reală, cum zice Irina, fiica mea) știu că am ceva material de topit. O altă pagină de Facebook a companiei mele are peste 5000 de like-uri. Simt însă că nu se compară cele două situații. Acolo oameni apreciază casele proiectate de noi. Aici, gândurile!

500 de oameni ar umple de vreo două ori o sală obișnuită de teatru. Faptul că voi ați hotărât la un moment dat să apăsați pe butonul like îmi spune că măcar câteva secunde ați găsit cel puțin un gând care să merite aprecierea voastră. Poate că nici măcar nu ați fost de acord cu ceea ce am scris, dar uneori chiar și o idee cu care nu ești de acord poate însemna foarte mult.

Nu mă trezesc în fiecare zi cu gândul de a scrie ceva. De aceea și postez destul de rar câte un articol nou aici, pe blog. Am să încerc totuși ca atunci când scriu ceva să fie pentru că am ceva de zis, nu pentru că trebuie adunate articole.

Pe voi vă rog să comentați ceea ce scriu, fie că sunteți sau nu de acord cu mine. Cel mai important câștig pe care tehnologiile actuale ni-l aduc este tocmai posibilitatea nelimitată de a interacționa, de a schimba idei nu doar între prieteni, ci virtual cu oricine.

Cred că lumea noastră se va schimba enorm în următoarele decenii tocmai pentru că ideile circulă atât de ușor!

Am descoperit în acești ani că arhitecții de pretutindeni au aproximativ aceleași neliniști și probleme. Același lucru este valabil pentru antreprenori, mame și tați, fii și fiice. Suntem mai asemănători decât credem, fiind, în același timp unici.

500 de oameni diferiți, 500 de oameni asemănători, 500 de like-uri!

Vă mulțumesc din suflet!

Octavian

500 de likes pentru pagina mea de Facebook

De Arhitect Octavian Ungureanu

Mă numesc Octavian Ungureanu și sunt arhitect.
Nu proiectez doar blocuri, clădiri de birouri, hoteluri și pensiuni sau clădiri industriale. Fac și proiecte de case, iar asta îmi place la nebunie.