Creativitate si oportunitate

Arhitect Octavian Ungureanu / Blog de arhitect / Creativitate si oportunitate

Stimulativ. Un film promotional totusi, dar frumos.

Cred ca cel mai aproape de sufletul meu a fost modul in care oportunitatile au fost mentioate. Cred ca toti ccei care au meserii creative au intr-adevar un mod aparte de a privi oportunitatile. Sunt ocazii asteptate indelung si sperate. Apropierea unui nou proiect este un moment deosebit, daca ar exista pastile care sa mimenze acele senzatii as fi un junkie.

Sunt convins ca mintile tuturor arhitectilor functioneaza, ca si a mea, cu imagini. Orice idee, chiar si muzica, in creierele noastre se transforma in imagini care se deruleaza repede, explosiv. Uneori sunt doar crampeie, uneori sunt peisaje intregi, cladiri intregi. Cateodata sunt doar reflexii ale soarelui in pereti de sticla. Uneori sunt rememorari ale proiectelor mai vechi.

Imaginile au calitatea ca nu intotdeauna ocupa timpul, ca textul, ca gandul vorbit. O derulare succinta poate sa spuna totul, chiar daca nu exista cuvinte care sa tina pasul cu ele.

Filmul este facut la fel, cu cadre rapide, cu detalii surprinzatoare si translatari moi.

Filmul seamana cu starea pe care o avem atunci cand mirosim o noua oportunitate.

Multumesc, Behance!

De Arhitect Octavian Ungureanu

Mă numesc Octavian Ungureanu și sunt arhitect.
Nu proiectez doar blocuri, clădiri de birouri, hoteluri și pensiuni sau clădiri industriale. Fac și proiecte de case, iar asta îmi place la nebunie.