4 pentru Președinție -Conferința de presă OAR

Spread the love
Arhitect Octavian Ungureanu / OAR 2.0 / 4 pentru Președinție -Conferința de presă OAR
Conferința de presă OAR - prezentare candidați la președinție
Conferința de presă OAR: În imagine, de la stânga la dreapta: arh. Rudolf Graf, vicepreședinte, moderator și cei patru candidați: arh. Alexandru Găvozdea, prof.dr.arh. Mircea Ochinciu, arh. Octavian Ungureanu, arh. George Tohăneanu

Am participat ieri, de la ora 11, la conferința de presă organizată de OAR pentru prezentarea celor patru candidați pentru președinție:

La conferința de presă au participat doar doi reporteri. Un reporter Radio România Actualități și altul de la Revista Kamikaze. Discuțiile au fost moderate de Dl. Rudolf Graf, Vicepreședinte OAR.

Personalul OAR ne-a pus la dispoziție înregistrarea audio, pe care o puteți urmări, aici:

Interesul reporterului de la Radio România Actualități mă bucură. Prestigiul postului național este de necontestat. Faptul că nu au fost prezenți mult mai mulți reporteri este însă un semnal îngrijorător. Faptul că presa de specialitate nu este interesată de un asemenea eveniment arată ce impact mic are OAR în domeniu.

Ne așteaptă o perioadă plină de oportunități. Guvernul a inițiat refacerea legislației privind avizarea, autorizarea și controlul calității în construcții. Organizații ale inginerilor, constructorilor, dezvoltatorilor șamd au nevoie de un aliat puternic. Vocea noastră este însă timidă, discursul nostru neinteresant.

Mulțumesc competitorilor mei pentru atmosfera prietenoasă a acestui eveniment. Ne vedem mâine la o dezbatere organizată de OAR, cu public.

Dezbatere - 4 candidați pentru președinția OAR

Acest eveniment va fi transmis live.

De Arhitect Octavian Ungureanu

Mă numesc Octavian Ungureanu și sunt arhitect.
Nu proiectez doar blocuri, clădiri de birouri, hoteluri și pensiuni sau clădiri industriale. Fac și proiecte de case, iar asta îmi place la nebunie.