Respingerea Planului Național de Dezvoltare Profesională Continuă a Arhitecților (PNDPC)

Spread the love
Arhitect Octavian Ungureanu / OAR 2.0 / Respingerea Planului Național de Dezvoltare Profesională Continuă a Arhitecților (PNDPC)
Petiție pentru respingerea PNDPC propus de OAR

Dragi Colegi Arhitecți,

Vă invit să semnați alături de alți peste 1000 de arhitecți textul petiției prin care dorim să sensibilizăm delegații la Conferința Națională Extraordinară a Ordinului Arhitecților din România pentru respingerea prin vot a Planului Național de Dezvoltare Profesională Continuă (PNDPC).

Dacă doriți, puteți accesa textul și direct pe PetițieOnline.com

Puteți citi și pozițiile exprimate în nume personal de Domnul Arhitect Marian Moiceanu și de Domnul Profesor Mircea Ochinciuc referitoare la oportunitatea și modul de implementare ale acestui Proiect. PNDPC va deveni o obligație prin adoptarea noilor regulamente de funcționare ale OAR, la nivel național și teritorial.

Pentru dezbateri pe baza acestor propuneri, vă invit să participați la conversațiile din Grupul Discuții PNDPC și din Grupul Arhitecți Români de pe Facebook!

De Arhitect Octavian Ungureanu

Mă numesc Octavian Ungureanu și sunt arhitect.
Nu proiectez doar blocuri, clădiri de birouri, hoteluri și pensiuni sau clădiri industriale. Fac și proiecte de case, iar asta îmi place la nebunie.